keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Kr Joensuu 26.5

Meidän koko vuoden ja kesän ensimmäinen näyttely starttasi Joensuussa lauantaina aurinkoisena ja lämpimänä kesäpäivänä. Tuomarina toimi De Cuyper Jos Belgiasta. Kaikkiaan cavaliereja oli ilmoitettu 47 josta 12 avoimen luokan narttuja.


Aatu oli myös näyttelyssa mukana ja meillä menikin kehät vähän päällekkäin, joten minä jouduin osittain esittämään Peppiä. Hyvä että jalat pysyi alla. :D Kaisa handlasi Pepin kuitenkin yksilöarvostelussa. Ja hienostihan meillä meni ottaen huomioon tiukan tuomarin ja koirien määrän. Peppi tuloksella AVO ERI 2! Olin jopa hieman hämmentynyt. :) Aatu myös AVO ERI cockeri kehässä! Kaikin puolin onnistunut päivä! Ja näyttelykärpänen, sehän taas puraisi ja kovaa! ;) Kiitos kanssaolijoille Kaisalle, Sannalle ja Annelille!

 Zäbäkkä neiti, hyvä että pöydällä pysyi. :D

"Hyvä temperamentti", sanoi tuomari. No, juuuu... :)


Aatu boy ja ERI, vaikka meinasi olla taas perässä vedettävä. :)


Ja mikä tässä näyttelyssä teki taas sen ihanan fiiliksen? Te kaikki ihanat ystävät! <3 Anna, Eija, Stiina ja Auri uutena tuttavuutena, kiitos mukavasta päivästä! Iines, Demi ja Rölli remmissä mukana. Rölli tuloksella AVO EH 4, Iines tuloksella AVO ERI ja pikkuinen Demi odottaa vielä kukkaan puhkeamista tuloksella JUN H.

Nyt pieni tauko ja seuraavaksi pyörähdetään Laukaassa 30.6.

Pepin arvostelu:
Very nice silhouette. Head could be better. Good neck, topline & tailset. Normally angulated. Good brest and ribbins. Strong loins elbows close to the body. Good temperament. Straight forelegs. Good mover.


AVO ERI 2


Minä ja Peppi tuuletetaan toisena. :)

*************************

20.5. Peppi ja Aatu pyörähti jälleen match showssa Sulkavalla. Pepillä tällä kertaa aivan uusi handleri. Kiitos Askolle Pepin esittämisestä ja onnea tuloksesta, punainen nauha tuli! Ja tais olla ihan "ammattilaisvastuskin". :D Ja Aatu jälleen upeasti sinisten toinen!! Onnea!

Aatu ja Kaisa

 Tiukka vastus, handleri ekaa kertaa kehässä ja punainen nauha tuli! Kuten sisko sanoo, Peppiä voi esittää kuka vaan. ;)

Hienoa! Olen ylpeä teistä!

 *************************

Ja sitten... 27.5 käytiin taas agilityssä ja minäkin pääsin ekan kerran katsomaan Kaisan ja Pepin treenejä. Kyllä on niin näpsäkkä ja sähäkkä Peppi radalla että ongelma voi ennemminkin tulla Pepin  pidätyksessä kuin esteiden suorittamisessa.  Välillä kun ohjaaja neuvoi Kaisaa niin Peppihän huiteli mennä esteitä ihan itsenäisesti edes takaisin. :D Voi pieni Pösö Pusutin! 


Go girl, putkiiiii!


Tällä kertaa oli vanhan kertaamista, mutta Kaisalle uutena asiana valssi, koska äitienpäivän treenit jäi välistä. Ja Kaisalle vaan treeniä ohjaavan käden kanssa. :) Hyvin menee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti