lauantai 24. huhtikuuta 2010

Puistoilun uusi ihanuus?

Viime syksynä kävimme muutaman kerran cavalierporukan kanssa treffaamassa koirapuistossa. Jostain syystä Peppi ei oikein näyttänyt innostuvan puistoilusta. Ehkä päänvaivaa aiheutti riehakkaat pikkupennut ja stressi muuton jälkeen ihan uudenlaiseen ympäristöön. Päätimme pysyä puistoilusta kokonaan poissa.

Kuitenkin aurinkoisena huhtikuun alkuiltana (22.4.) halusin lähteä koirapuistoon katsomaan jos siellä olisi Pepille kivoja leikkikavereita. Lenkillä usein vastaan tulee niin kivoja koiria, että Pepin iloista leikkiä on mahtavaa seurata. Toivoin, että puistossakin Pepillä olisi mukavaa. Niinpä lähdettiin puistoon...

Iloksemme puistossa oli Pepin siskopuoli Mila sekä muitakin koiria. Pientä stressiä näytti Pepillä vähän olevan alkuun. Peppi nautti ihmisten huomiosta ja yritti aktiivisesti tehdä tuttavuutta kahteen koiraan, jotka kuitenkin menivät enimmäkseen omia menojaan tai oli kivemman leikit toisen kanssa. Loppuseltaan puistoilu meni ihan kivasti. Erityisen iloinen olin, kun Peppi erkaantui meistä omistajista välillä muiden ihmisten ja koirien luokse tekemään tuttavuutta vaikka pian sieltä kipittikin meidän jalkoihin. Taisi vähän jännittää. :) Nyt kokeilemme puistossa käyntiä aktiivisemmin, mutta täysin Pepin ehdoilla. Ihanaa olisi nähdä vielä joskus Pepin kunnolla kirmaavan takaa-ajoleikeissä ihanien kavereiden kanssa. Katsotaan tuottaako puistoilu tällä kertaa tulosta... I hope so. :)

Hyvää valtakunnallista koiranpäivää kaikille karvakorville!

2 kommenttia:

  1. Kiva kun Peppi uskaltautui tekemään tuttavuutta koirien kanssa :) Samaa mäkin toivon kun sä, Fia on kauheen ujo puistossa ja kyhnää vaan mun jaloissa tai juoksee paniikissa karkuun muita koiria. Mutta tuskin siitä tulee koskaan yhtä sosiaalista kun Frendasta

    VastaaPoista
  2. Voi harmi :| Voishan sitä kysyä joltain asiantuntijalta mitä tehdä. En mäkään hirveesti puisoissa käy kun ei Fia siitä tykkää. Mätsäreissä se on ihan normaali muuten, mutta kehässä on sellanen hiirulainen. Se on sillein normaali koira kun muut koirat ei kiinnitä siihen mitään huomiota. Onks Pepillä sattunu puistossa koskaan mitään tapaturmaa tai sellasta mistä ois tullu traumoja?

    VastaaPoista