tiistai 1. kesäkuuta 2010

Suolahden ryhmänäyttely 15.5. ERI1 PN3 VARA-SERTI

Suolahden ryhmänäyttelyyn saatiin hyvin helteinen päivä. Pepillä vaan oli hurjan kuuma mutta saatiin neuvoja eräältä bostonkasvattajalta. Hän oli ostanut koirilleen pyyhkeen joka märkänä puetaan päälle ja koira pysyy viileämpänä. Täytyykin käydä Janutexin nettisivuilla ostoksilla. :)

Näyttely oli mukavan pieni ja cavojen kehät meni aika ripeästi. Cavoja kaikkiaan 20 ja avoimia narttuja 7, joista yksi poissa. Tuomarina Marjatta Pylvänäinen-Suorsa.

Peppi käyttäytyi kehässä auringon paahtaessa täydellisesti! Ei yhtään ollut laiskan oloinen ravissa ja pöydällä seisoi hyvin kauniisti. Ihana päivä siis, myöskin tuloksen suhteen! En voinut uskoa sitä kehässä enkä senkään jälkeen todeksi! Kehäsihteeri vain tokaisi antaessaan vara-sertin ruusuketta että olis varmaan mulle sertikin kelvannut. :D Mutta voi kuulkaa olen niin onnellinen jo tuosta vara-sertistä että ei tässä nyt sertin perään voivotella, ei ollenkaan. Kiitän todella paljon siitä mitä on!

Onhan tuo minun pikkuinen nätti, komeaan isäänsä ja kauniiseen äitiinsä tullut. ;) Isot terkut kasvattajalle sekä Ramsanin kenneliin Maelle, isä Simonille ja Nani äidille.

Arvostelu:

Hyvät mittasuhteet, koko ja luusto. Kaunismuotoinen pää. Tummat silmät, hyvät korvat. Kuonon tyvi voisi olla täyteläisempi. Hyvä ylälinja ja hännän kiinnitys. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Liikkuu takaa hieman ahtaasti. Hyvät sivuliikkeet. Kaunis karvapeite.

ERI1 PN3 VARA-SERTI



Peppi 3 vuotiaana.

2 kommenttia:

  1. Onnea Pepille ja omistajalle! :) Tosi hyvin on menny näyttelyt. Peppi on niin nätti ja hyväkäytöksinen ettei ihmekään kun tollasia tuloksia vetelee :D

    VastaaPoista
  2. Vau onnea! Todella hyvin mennyt teillä! :) Kohta se on jo muotovalio... ;)

    VastaaPoista