torstai 4. marraskuuta 2010

Tytöt rokotuksilla

Syksyn aikana kävi kummatkin tyttöset eläinlääkäri Otsossa rokotuksilla, tosin eri kerroilla. Valitsimme Jyväskylästä juuri tämän eläinlääkärin siksi, koska tuttumme tai ennemminkin Maurin tuttu on siellä eläinlääkärinä. Ell Markus Kiili on tuttu mm. Koirat-lehden artikkeleista sekä luennoista.

Pepillä lääkärinä oli Jouko Ridell. Todella hyvän tuntuinen lääkäri ja oikein mukava! Peppiä vähän jännitti ja mamman kainaloon oli hyvä työntää pää tutkimuspöydällä istuessa kun piikki tuli takamukseen. Kaikki oli muuten oikein hyvin, mutta hampaille lisää harjausta niin pysyy hammaskivi kurissa. Vielä ei puhdistukselle ollut tarvetta. Mauri kävi vielä näyttämässä Peppiä entisille työtovereilleen eläinlääkäriaseman vieressä olevassa Säynätsalon alueseurakunnan kirkossa, Neulaskodilla.

Thealla lääkärinä Markus Kiili ja Thean ensimmäinen kerta eläinlääkärissä. Ja jännitti... Mutta tutkimuspöydällä uteliaisuus heräsi, varoen. Hyvin on Thea kasvanut ja kaikki muutenkin hyvin. Eläinlääkärin huomion vei Thean kauniit läikät päässä. Piikki tuntui Theasta vähän ikävälle, mutta siitäkin selvittiin pelkällä maukumisella. Parin viikon päästä madotus ja kuukauden päästä uudestaan rokotukseen. Thea sai vielä eläinlääkäristä hienon lahjapussin ensimmäisestä rokotuskerrasta. Sieltä löytyi Hill'sin 400g nappulapussi, 2 lihapussiruokaa, Hill'sin pari esitettä ja viiden euron alennuskuponki parin kilon nappulapussiin. Olipa kiva yllätys! Mutta liekö rokotuksen vaikutusta ettei ruoka ole maistunut piikin jälkeen tänään... Muuten syö oikein hyvällä ruokahalulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti