sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Match show Juvalla 18.5.


Hyvin menneen Pieksämäen match show:n jälkeen oli kiva lähteä heti perään Juvan mätsäriin. Onneakin oli matkassa, koska juuri kun pääsimme perille tuli kunnon sade ja myräkkä. Hetki autossa odoteltiin sateen loppumista eikä enää sen jälkeen satanut koko iltana, joten saimme nauttia mätsäristä täysin kuivana. Kylmä silti oli ja uhrauduin antamaan pitkähihaisen paitani handlerille, jotta esittäminen ei olisi kankeaa. :)

Tuomarina toimi Paavo Mattila, joka mm. tuomaroi virallisissa näyttelyissä cavalierit. Paljon oli taas koiria osallistumassa. Ja Peppi oli loistavassa vedossa, jes! Tuomarilta tuli pelkkiä kehuja rakenteesta, karvasta ja liikkeistä. Niinpä tuloksena punaisten pienten aikuisten kolmas sija! Palkinnoksi luun muotoinen lelu sekä muutama puruluu, jotka lahjoitimme shetlanninlammaskoira Laikulle. Meidän neidille niistä ei oikein ollut mikään suuhun käypäisä. Paikalla oli myös eräs toinen cavalier edustaja, blenheimin värinen Ilona neiti, joka tuli upeasti pienten sinisten aikuisten toiseksi! Onnea!

Tästä onkin hyvä jatkaa virallisiin kehiin ja Pieksämäen ryhmänäyttely näyttäisi olevan meidän seuraava koitoksemme. Josko me kalastettaisiin tällä kertaa ihan oikea serti, toivossa on hyvä elää, mutta ei liikaa... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti