torstai 19. toukokuuta 2011

Match show Pieksämäellä 15.5.


Siitä on melkein vuosi kun viimeksi olemme minkäänmoisessa kehässä pyörähtäneet. Nyt siskoni päättäväisesti oli viemässä Peppiä Pieksämäen match show:hun Hau Hau hallille. No, mennään nyt sitten kokeilemaan, tokaisin.

Ja kiva päivä tulikin. Aurinko paistoi ja koiria oli paljon. Myös ratsastusta ja agilitynäytös oli tarjolla. Paistettua makkaraa ja puffettia unohtamatta. Ihaninta päivässä oli mielestäni se, kun ystäväni Anna tuli paikalle koiransa Iineksen kanssa turistiksi katselemaan. Peppi ja Iines tapasivat ensimmäistä kertaa ja mukavaa näytti yhdessä olevan, vaikka taisi Peppi hieman olla mammasta mustis. Joku kerta menemme Annalle kylään katsomaan ihanaa Kandy mummon nassua!

Kehässä Peppi esiintyi muuten hyvin, mutta olisi tarvinnut enemmän innokkuutta esiintymiseen. Mutta taisi sitä sitten tullakin, kun viime hetkillä saatiin pieni pala Sanna siskon makkarasta kehään mukaan. Parikilpailussa Pepillä oli vastassa vehnäterrieri ja tuloksena punainen nauha Pepille. Punaisten nauhan saaneiden jatkokilpailussa Peppi sijoittui hienosti neljänneksi ja sai palkinnoksi ruusukkeen, kaksi pihvitikkua ja namipussukan. Olipa hieno päivä! Kiitos Kaisa!

Kaunis Iines!

Ja mahtavat häntäkarvat!!


1 kommentti: