torstai 1. heinäkuuta 2010

Juhannusta juhlittiin kaveriporukassa

Kylläpä on säät suosineet! Vaikka välillä onkin hurjan kuuma, niin jaksaa koirat silti jonkin verran puuhastella ulkosalla, kunhan muistaa vesitankkauksen. Roosa käykin välillä ihan itsenäisesti uintireissuillaan ja palatessaan voipi olla mutainen ja hiekkainen mutta kesä kuivattaa! Tää tyttö tykkää kyllä uida vaikka sitten pienessä kuralammikossa jos ei muuta. :D

Juhannus meni oikein mukavasti! Sukulaiskoira, shetlanninlammaskoira Laikku, kävi Pepin ja Roosan luona vierailulla juhannuksen aikaan ja oikeastaan koko seuraavankin viikon. Laikku sopii tähän tyttöenergia laumaan mielettömän hyvin! Hän kunnioittaa niin kauniisti tyttöjä ja on hurjan hellä poika! Ja kunhan oli jonkin verran tutustuttu niin voi jukra mitä rallipeliä Peppi ja Laikku ajeli pitkin pihamaata! Meinas jo minua ruveta se meno pyörryttämään, ei meinannu pysyä pää siinä menossa mukana! :D Myös palloleikit on Laikun mieleen, oikea pallohirmu!

Myöskin sisätiloissa kaikki meni hienosti. Ainoastaan Peppi oli hieman mustis minusta ja omasta laukustaan, jossa herkut olivat. Laukku tosin oli nostettu ylös, mutta kyllä Peppi tietää, missä omat eväät on. =) Laikku osasi onneksi välillä rauhoittua myös tyttöjen kanssa pötköttämään, vajaan vuoden ikäisellä herralla kun intoa ja energiaa riittää hurjasti!
Huomasin myös että Laikku on turkkinsa kanssa oikea punkki-imuri! Kaksi punkkia nappasin samalla kertaa niskasta kävelemässä yks päivä ja tänään otin pari kiinnittynyttä punkkia pois ja varmaan niitä on lisääkin.


Tutustumista

Tais tulla kuuma...

Vesitankkausta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti