sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Teesku jo viisi viikkoa


Tyttö senkun kasvaa hurjaa vauhtia! Harmi kun en ole reiluun viikkoon nähnyt Theaa, vain kuvia ja videoita ja joka kerta uusia kuvia katsellessani ne sulattavat sydämeni täysin. Thean kasvua seuratessani olen miettinyt onko rakkaudella rajoja, mistä se alkaa ja mihin se päättyy eli kuinka paljon ihminen voi enimmillään rakastaa. Mutta ei rakkaudella ole rajoja, se vain kasvaa ja kasvaa, vaikka luulisi ettei se voi olla enää mahdollista. Niin minulle on käynyt seuratessani tuon pienen kissalapsen vielä lyhyessä elämässä tapahtuvaa hurjaa muutosta. Tunnen suurta kiintymystä, rakkautta ja hellyyttä tuota minun omaa pientä kissanpentuani kohtaan. Hän ansaitkoon vain parasta! Lots of lovee, sanon ma! ;)

Kehitystäkin on taas tapahtunut. Thea juosta kirmailee ja haluaisi kovasti vain leikkiä. Vessapaperirulla on toisinaan kiva leikkikaveri. Osaa hän jo olla hieno neitikin, pitää itsensä puhtaana, pestä itseään. No, toisaalta nyt kun on opittu myös syömään kiinteää liharuokaakin nassu on kyllä kaikkea muuta kuin puhdas. Mutta vauvahan se vielä on ja se aikuinen fiini Thea tulee sitten joskus. Mietin, pitäisikö minun nyt jo kuitenkin todeta, että Thea, älä kultapieni kasva niin nopeasti. Niin... Eikös ne äiteet halua nähdä lapsukaisensa lapsina mahdollisimman pitkään. ;) Ja varsinkin kun on kyse eläinlapsista niin ne ovat kuin yhdessä yössä aikuisia. Mutta vielä on onneksi ainakin yksi iso etappi edessä, hiekka-astialle oppiminen... Jäädäänpä sitä onnellisesti odottamaan...

Mahtava tyttö, Theodoros Khristoforos, Jumalan lahja Kristuksen kantaja... <3

2 kommenttia:

  1. Kiitos. Pitäs vaan jaksaa pienentää toi otsikkokuva kun tuli vähän suurenlaiseks :D Ja kuvat on otettu kyllä sillä "vanhalla" kameralla mutta saatiin uusi objektiivi :)
    Se oli vaan sellanen huviajelu. Ajettiin jotain kuninkaantietä pitkin.

    Keksitte kyllä kisulle nätin nimen. Huomenna mennään ilman koiria Ristiinan näyttelyyn eikä olla Rantasalmelle tulossa. Ehkä sitten joskus uskaltaudutaan Frendan kanssa kehään :D

    VastaaPoista
  2. No voihan harmi :/ Me uidaan ja kahlaillaan omalla mökillä ja kerran käytiin julkisella uimarannalla, kun sillä puolella rantaa oli todella vähän porukkaa.

    Aivan ylisuloinen tämä teidän pieni! :)

    VastaaPoista