torstai 1. heinäkuuta 2010

Saanko esitellä... Uusi tuleva perheenjäsenemme, kaunis Thea neiti!

Theodoros Khristoforos eli Thea tyttönen, syntyi kolmen muun kissasisaruksensa kanssa 20.6.2010 hieman puolenpäivän jälkeen. Emä Täplän ensisynnytys meni hienosti. Taisi olla kauniille emälle pieni yllätys, kun lapsukaiset niin nopeasti putkahteli maailmaan. =) Täplä on hellä ja hyvä emo. Myöskin isä Kirppu on käynyt hoitamassa isän rooliaan välillä Täplän vierellä.
Alkuillasta kävin kurkkaamassa pieniä pötkylöitä. Voi kuinka pieniltä ja hennoilta ne vastasyntyneinä näyttävät! Kyllä kävi emon nisillä kuhina ja taidettiin siellä oikein toista vähän töniä pois edestä, että minä tulen nyt tähän nisälle! =D Reippaita lapsukaisia!

Thea oli pentueen ainut valkoinen, jolla on säännöllisen kauniit tummat laikut päässä ja raidallinen häntä (Tumma häntä muuttui myöhemmin raidalliseksi). Muista sisaruksista tuli kaksi harmaaraidallista ja yksi myöskin erikoinen, aika tummajuovikas, jolla mahdottoman täydellinen risti koko selässä (Risti selässä selkeni myöhemmin). Valkoiseen pentuun ihastuin välittömästi vaikka silloin ei vielä sukupuolista tiennyt mitään. Poikaa odotin itselleni.

Viikon vanhoina alkoi sukupuolet pennuista erottamaan ja vain yksi harmaaraidallinen oli poika. Myöskin Thean häntä näkyi jo vajaan viikon ikäisenä muuttuvan raidalliseksi sekä risti selässä tuli selväksi toisella tytöllä. Ihastuin valtavasti myöskin tähän ristiselkäiseen tyttöön mutta... Tasan viikon vanhoina nukkui pois harmaaraidallinen poika ja tämä kaunis ristiselkäinen tyttö... Ehkä näin oli sitten tarkoitus. Jotenkin jäin syvästi kaipaamaan juuri tuota ristin kantajaa, joka myöskin Thean nimeen (Theodoros Khristoforos) kovasti vaikutti. Mutta nimen merkityksestä ja sen synnystä kerron myöhemmin, sekin on pitkä tarina. Lepää rauhassa pieni ristin kantaja ja kiitos siitä mitä minulle jo annoit! Lepää rauhassa myöskin harmaa pikkuveli! Kylläpä tästä pentueesta on tullut minulle niin rakas!

Toivotaan nyt että nämä jäljelle jääneet kaksi sisarusta jaksavat terveinä eteenpäin puksuttaa. Ja että ylipäänsä heistä kasvaa reippaita ja uteliaita nuorukaisia. =) Nyt pennut elävät jo toista viikkoaan ja tänään on myös syytä iloon, nimittäin silmät aukesivat pikkuisilla! Täytynee joku päivä käydä katsomassa kuinka kauniit simmut siellä onkaan. Sähistäkin nämä typyt jo osaa. Seuraavaksi varmaankin odotellaan ensimmäisiä kävelyharjoituksia, nyt mennään vielä ryömien nisille.

Odottavan aika on pitkä sanon minä, kun jotain niin viatonta rakastaa näin paljon! Saa nähdä minkälaiset kaverukset Pepistä ja Theasta tulee... Hiljaa hyvä tulee, niinhän sitä sanotaan. =) Ja varovasti varovasti pienen aarteen kanssa.

Katsotaan myös tuleeko Thealle oma blogi vai Pepin kanssa yhteinen... =) Kiitos Marjolle kuvista!

Emän hoivassa ja lämmössä vastasyntyneinä.

Thea, ristiselkäinen sekä harmaaraidallinen
juuri maailmaan putkahtaneina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti