tiistai 3. elokuuta 2010

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa...

Hienosti meni tänäänkin Thean kyläily ja opeteltiin myös uusia asioita. Myös Peppi on hieman paremmin oppinut ymmärtämään kuinka ollaan pienen kanssa, mutta vielä on paljon treeniä. Reipas tyttö on Thea ja kiinnostunut uudesta ympäristöstä. Jauheliha-kermaviiliseos maistui ja Oliverin kupista vettä päälle.

Peppi ja Thea ulkoili myös yhdessä. Kun Thea alkoi pistää ulkona juoksuksi laitettiin Thealle Pepin näyttelyhihna ja hienosti ulkoilu onnistui myös hihnassa. Pepin näyttelyhihna oli oiva Thealle. Valjaat täytyy ostaa jossain vaiheessa. Taisi ruoho kutitella lapsen massua kun niin fiinisti piti nurmella kävellä. Heinääkin vähän piti maistella.

Ulkoilun jälkeen Thea pääsi vesipesulle, joka ei sitten ihan niin kiva juttu prinsessan mielestä ollut, mutta tämä opetellaan ja pesun jälkeen föönaus. Lopuksi vielä ruokaa massuun ja takaisin kotia kohti.

Hello world, this is me!


1 kommentti:

  1. Heippa,
    Ensinnäkin haluan sanoa, että blogisi outfit on upea! :) Thea on huippusuloinen kisuliini ja Peppi tosi kaunis bläkkäri (cavakuume tulee varmaan pian taas tätä menoa...).
    On ollut mielenkiintoista seurailla blogiasi jo jonkin aikaa hieman piilossa uskaltamatta kommentoida. Mutta viimein sain kommentointiin "todellista aihetta": Eli kiitos sinun postauksiesi sain itselleni viimein tarpeeksi rohkeutta hankkia opiskelijaboxiin perheenlisäystä kissan muodossa (valtakuntamme kasvaakin huomenna yhdellä prinsessalla ja Lumi saa viimein "pikkusiskon").

    Terveisin Heli ja Lumi-cava

    p.s. Pesut kissalle alkaa sitten sujumaan ajan kanssa ja kun on ajoissa opettelemassa, niin tämä voi jopa oppia nauttimaan ko. käsittelystä (tunnen eräänkin tapauksen).
    p.p.s. Anteeksi, ehkä hieman turha höpötykseni. Tuli vain sellainen olo että nyt on aivan pakko päästä kertomaan miten paljon blogisi on vaikuttanut asioihin elämässäni. :D

    VastaaPoista