tiistai 24. elokuuta 2010

Thea on kotiutunut Jyväskylään

Nyt se sitten on meillä, kotona Jyväskylässä! Oma pieni ja kaunis kisuni! Pepin ystävä ja leikkitoveri!

Voi, kylläpä on Thean kotiutuminen sujunut hyvin! Heti kotiin tullessaan kiinnosti hurjasti uusi ympäristö ja ruokakin maistui vallan mainiosti. Ei siis stressiä. :) Leikkiä naperolla riittää, hurjaakin sellaista. Ja Pepin kanssa on kiva leikkiä, sekä illalla käpertyä samalle pedille nukkumaan. Peppi saattaa tosin jossain vaiheessa vaihtaa nukkumapaikkaa, kun kuuluu vierestä vaan hurrr hurrr hurrr. Kissa on ainakin tyytyväinen. :D

Thea oli täysin sisäsiisti tullessaan meille ja tarpeet tuli hienosti puupelletille. Typy on myös oppinut hyppäämään, ei tosin vielä kovin korkealle mutta sohvalle pääsee jo ilman kiipeämistä. Yksi shampoopesukin jo tehty, se ei ollut kivaa Thean mielestä! Ja RUOKAAAA RUOKAAAA hän osaa pyytää!

Naapurin tytöt ovat jo paljon kyselleet kissasta ja pyytäneet sitä ulos. Ei tosiaan olla vielä ulkoiltu täällä, kun ei ole valjaita. Täällä kaupungissa meno ja meininki on eri kuin maalla, joten valjaat olisi turvallisemmat ulkoiluun. Mutta katsotaan, ehkä piipahdetaan varovasti ulkona tässä joku päivä... Thea olisi kyllä mielellään lähdössä meidän mukaan aina lenkille ja voi kun alkuun tuli itku oven taakse jäädessään. :(

Tuntuu hyvälle, että tämä kissan ja koiran yhteiselo lähti näin kivasti käyntiin. Tosin kyllä leikkejä täytyy vielä jonkin verran valvoa, onhan Thea vielä hento vauva. Thea on saanut monet kerrat hymyn huulille ja sulattanut meidän sydämet. Ja miten se voikaan olla niin kaunis! Meidän uusi Pikkutassu! Terveiset vaan Marjolle, täällä voidaan hyvin!

P.S. Mie tahdon oman kameran! Kuvia siis ei nyt ole...

Ja tähän loppuun vielä erityiskiitokset aivan täydellisen ihanasta kommentista Helille ja Lumi cavalierille! Sait kommentillasi todellakin hymyn huulilleni, KIITOS KAUNIS! Hienoa jos blogini on vaikuttanut elämääsi ja onnea tulevaan! Helin kommentin pääsee lukemaan "Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa" -jutun lopussa. Kiitos, kiitos ja vielä kerran kiitos! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti